Gezond, leuk spel voor het ontwikkelen van het lichaam, de geest en de geest van een kind

Stel je voor dat je kind de vaardigheden heeft om perfect gefocust te zijn op wat het ook doet, terwijl het tegelijkertijd volledig ontspannen is.

Stel je voor dat je kind de conditie, het evenwicht en de spiertonus heeft die ze nodig hebben om te doen waar ze van houden.

Stel je voor dat je kind helemaal vrij is van angst en buitensporige angsten.

Stel je voor dat je kind zich altijd veilig en geliefd voelt en het zelfvertrouwen heeft om alles aan te pakken.

Net zoals de wateren van een krachtige rivier of overstroming alles uit hun weg vegen, spoelt de CHI of energie die wordt gegenereerd door het stoeien van dieren – de eerste Qigong-beoefening die ooit is gemaakt (meer dan 2000 jaar geleden) – obstakels voor een levendige gezondheid, innerlijke gezondheid weg. vrede, constante liefde en een vreugdevol leven. Wil je dit ook maar liever thuis, dan kan dat ook namelijk yogales online.

Net zoals een soepele, gestage stroom water een verstopte pijp zal opruimen of een ruwe steen glad zal maken, houdt een gestage stroom van CHI die door ons lichaam pulseert onze slagaders, aders, haarvaten en energiekanalen open, terwijl onze emotionele lichaam.

Het stoeien met dieren leert ons hoe we onder alle omstandigheden gepast kunnen zijn en reageren vanuit een rustig centrum. Soms zijn we zo zacht als een lichte ochtendmist of zo zacht als een sneeuwvlok. Dan zijn er tijden dat we zo hard moeten zijn als hagel of zo krachtig als een lawine.

Al duizenden jaren gebruiken de Chinezen de eenvoudige oefeningen, gerichte ademhaling en interne focus en concentratie van stoeien met dieren om TOTALE gezondheid te bereiken – fysiek, mentaal en emotioneel.

De Amerikaans tijdschrift voor geneeskunde en sport(Deel III, Nummer II, maart/april 2001) somt een reeks onderzoeken op die aantonen dat t’ai chi de concentratie, focus, prestatie, fysiek en emotioneel evenwicht kan verbeteren, bloeddruk, angst en depressie kan verminderen, reacties op stressvolle situaties en kan de algehele gezondheid verbeteren door het immuunsysteem te versterken.

Verbeterde bloedglucosewaarden, gewichtsverlies, sterker immuunsysteem, betere slaap en meer energie behoorden tot de voordelen die in de Brits tijdschrift voor sportgeneeskunde.

Elk van de verschillende dieroefeningen heeft zowel specifieke als algemene voordelen voor uw kind!

Terwijl uw kind zweeft als een adelaar, ontwikkelt het evenwicht, lichtheid en behendigheid. Ze koelen en ontspannen hun hele lichaam, brengen hun hartenergie in evenwicht, rekken hun ligamenten voorzichtig uit en laten spanning in hun ruggengraat los.

Eagle-oefeningen helpen bij het inboezemen van vertrouwen, vrijheid en gratie. Deze curcus is afgeleid van Happy with Yoga.

Het hurken, vliegen, strekken van benen en armen, strutting, balanceren, gecontroleerd lopen, scherpe focus, coördinatie van armen en benen samen en hartgecentreerd rusten van deze dartel zal het Adelaarshart van uw kind echt verbeteren en nog veel meer!

Doen alsof je een beer bent, zal je kind helpen om diepgewortelde kracht te ontwikkelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader