Een babynestje zelf samenstellen: ultiem comfort

Een babynestje zelf samenstellen: ultiem comfort

  • Handgemaakte producten
  • Ontwerp jouw eigen baby product
  • Ultiem comfort

Bij Cute Design kunt u uw babynestje zelf samenstellen. Als jonge ouder kent u hem vast: een babynestje. Dit is een zachte ondergrond voor in de wieg of box. Onze babynestjes hebben drie unieke eigenschappen. Ten eerste kunt u uw babynestje zelf samenstellen. Van de kleuren,de stof tot de materialen: u bepaalt zelf hoe uw babynestje eruit gaat zien. Daarna wordt uw babynestje geheel met de hand gemaakt. Zo voldoet het nestje precies aan uw verwachtingen. Het laatste unieke aspect aan onze babynestjes is dat ze voorzien zijn van een comfortabel en goed passend matrasje. Ook dit is niet altijd het geval bij het aanschaffen van een babynestje.

Zoek je leuke producten voor je baby?

Een babynestje van A tot Z zelf samenstellen

Bij onze webshop kunt u zelf een babynestje samenstellen. Hierbij bedoelen we ook echt alles, want u kiest zelf de stof met allerlei leuke printjes, voor een eventuele voering van schapenwol, en voor verschillende afmetingen. Zo wordt uw babynestje precies op maat gemaakt. Hierbij letten we niet alleen op de looks, maar zeker ook op het feit dat de babynestjes precies moeten passen. Pas dan kan uw kindje écht lekker liggen. Hierbij wordt ook gelet op veiligheid. Onze babynestjes bevatten bijvoorbeeld geen losse onderdelen of onderdelen die gemakkelijk los kunnen raken. Ook is het natuurlijk belangrijk dat het babynestje heet gewassen kan worden. Met een baby wordt er natuurlijk nog wel eens wat vies. Met een babynestje dat u zelf kunt samenstellen – en dat handgemaakt wordt – is dat geen probleem.

 

Overleg met ons over de mogelijkheden

Zelfs een babynestje dat u zelf kunt samenstellen, bestelt u eenvoudig online. Wilt u toch meer informatie voordat u bestelt? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren. Bel naar 0642017723 of stuur een e-mail naar info@cutedesign.nl. Stuur ons anders een bericht via het contactformulier. Overleg met onze specialisten over hoe uw babynestje eruit moet komen te zien.

Vragen? Neem contact op!

You've just added this product to the cart: