Volg mijn naai proces achter de schermen

volg mij naai proces achter de schermen

Als je mijn website bezoekt, dan zie je onzettend leuke items. Zoals babynestjes, boxkleden en kleertjes. volg achter de schermen mijn naai proces.  Al deze items worden exclusief handgemaakt door mijzelf!

Maar weten jullie eigenlijk wel hoe deze items worden gemaakt? Ik vind het heel erg leuk om jullie mee te nemen in mijn blog bij het proces dat bij het naaien hoort.ecoratie voor je babykamer, een verrassend cadeau als babydeken met naam voor een speciale gelegenheid of een origineel geschenkje voor een baby die alles al heeft?Jaja vanuit mijn naaiatelier thuis doe ik dit allemaal!

 

Ik adviseer iedereen met veel plezier bij de zoektocht naar de meest geschikte spullen voor je babyuitzet. Zijn jullie benieuwd naar mijn dagtaak en werkweek dan zeg ik scrol snel veder! Hoe begint de werkweek van Cute Design/ exclusief kijkje in mijn agenda😉

Maandag = knipdag

Op maandag start ik mijn laptop en ga ik alle items langs om te kijken wat er uitverkocht is,want hier moet alweee gelijk weer alles aangevuld worden. Want dan kan ik kijken wat er gelijk geknipt moet worden! Er komt veel bij kijken hoor! De maandag is net de eerste dag van de week en ik probeer hier dan de zwaarste taken te plannen. Maandag avond is even voor mijn zelf. Dan ben ik lekker ideeën aan het op doen voor leuke kinderkleding en voor de babykamers!

Dinsdag= naai-dag en verzending gereed maken.

Mijn dinsdag begin ik standaard in de ochtend met het naaiwerk. Ik rond eerst de items af waar mijn klanten op hebben gewacht. Rond de middag maak ik de pakketten verzendingsklaar, hier probeer alles zo mooi mogelijk en netjes in te pakken!

Woensdag= half dag werken

Op de woensdag kijk ik naar het aantal naaiwerk wat er nog ligt en verwerkt moet worden. Ik zit nog een aantal uurtjes achter de machine en wat kan ik hier toch van genieten! Ik probeer hier van alles uit. Ik zit hier dan achter met de gedachtens voor mijn nieuwe ontwerpen en de nieuwe trend voor de kids . Dat is dan ook echt genieten!! Want mijn passie is naaien en ontwerpen.

Donderdag= naaien, naaien en naaien
Mijn donderdag plan ik om de hele dag achter mijn naaimachine te zitten om alles te verwerken voor het einde van de week. Hier zit veel werk in. Mijn klanten willen natuurlijk zo snel mogelijk hun items thuis hebben. Hier kijk ook gelijk of ik de pakketjes verzendingsklaar kan maken. Ik probeer donderdag zeker voor uit te werken om de klanten tevreden te stellen.

Vrijdag =computerdagje
Op vrijdag heb me zoontje half dag school, hier kan ik heerlijk achter mijn computer zitten om verder ideeën opdoen! Ik probeer op z’n minst in het weekend niet achter de naaimachine te zitten! Ik zit dan achter mijn laptop om al mijn administratie te verwerken want dit moet natuurlijk ook gebeuren!

Kortom: Cute Design, hier zit veel veel liefde en passie in verwerkt.Ik vind het zalig om achter mijn naaimachine mooie dingen te creeëren en iedere dag iets nieuws bij te leren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *