Vraag en Antwoord

Via onze website kunt u keuze maken uit verschillende stoffen en kleuren. Smaken verschillen natuurlijk! En daarom is het lastig om u daarover te adviseren. Wel is het mogelijk om bij ons een stofstaaltje te bestellen. Op deze manier kunt zelf zien en voelen welke kleur en stof voor u het beste is.

Heeft u uw spambox en ongewestemail gecontroleerd? Mocht u alsnog niets hebben ontvangen, neemt u dan contact met ons op via info@cutedesign.nl.

Bij elke bestelling ontvang je een wasvoorschrift, deze kan je ook terugvinden op de productpagina.

Veel klanten die een dekentje kopen gebruiken een lakentje vanwege de hygiƫne. Een lakentje is makkelijker wasbaar, maar dit is uiteraard je eigen keuze.

Cute Design volgt de laatste trends. Hierdoor kan het voorkomen dat bepaalde stoffen niet meer in het assortiment zitten. Wilt u zeker weten of de stoffen er niet meer zijn? Stuur ons dan een e-mail.

Alle producten zijn handgemaakt en ook wij maken helaas wel eens een fout. Mocht er een probleem zijn met je bestelling meldt dit zo snel mogelijk via info@cutedesign.nl

Alle producten van Cute Design wordt met de hand gemaakt. Hierdoor is de levertijd maximum 15 werkdagen. De levertijd kan per dag en product verschillen.